Ta pulsen på deres prosesser med en gap-analyse

Vil dere finne ut om prosessene deres virkelig er effektive? Eller om dere er klar for en sertifisering? Med en gap-analyse får dere et tydelig bilde av hvor dere kan bli bedre.

Det er deres mål og behov som styrer hvilken gap-analyse som skal utføres. Resultatet sammenstilles i en oversiktlig rapport som gir dere et tydelig bilde av de sterke sidene, svake sidene og nødvendige forbedringstiltak i organisasjonen. Vi har merket en økt etterspørsel etter gap-analyser innen flere forskjellige områder.

Noen eksempler på etterspurte gap-analyser er å finne ut:

  • Er dere klar for en sertifisering eller en ny standardversjon, f.eks. ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljø), ISO 45001 (Arbeidsmiljø), ISO 27001 (Informasjonssikkerhet), ISO 37001 (Anti-korrupsjon) eller FSSC 22000 (Matsikkerhet)?
  • Er deres eksisterende ledelsessystem klart til å integreres med nye ISO-sertifiseringer?
  • Har dere utfordringer innen en spesifikk forretningsprosess og vil identifisere forbedringstiltak?

Det finnes mange fordeler ved å utføre en gap-analyse med Intertek. Våre revisorer har allerede satt seg godt inn i de nye standardutgavene og har stor erfaring med gap-analyser, revisjoner og sertifisering. En annen fordel er at Interteks revisorer alltid får gode attester i våre løpende kundeundersøkelser når det gjelder bransjeerfaring og kunnskapsnivå.

Kontakt oss gjerne for en gap-analyse

Vil dere ta pulsen på prosessene deres og er interessert i å vite mer om hvordan en gap-analyse kan hjelpe dere? Klikk her så kontakter vi deg.

 
+47 51 94 01 00
Norway
+47 51 94 01 00