Om oss

I mer enn 130 år, selskaper rundt om i verden har vært avhengig av Intertek for å sikre kvalitet og sikkerhet for produkter, prosesser og systemer.

Vi gjør mer enn bare Testing, inspeksjon og sertifisering av produkter; vi er en Total Quality Assurance leverandør for industrier i hele verden. Gjennom vårt globale nettverk av state-of-the-art anlegg og industriledende teknisk ekspertise, leverer vi innovative og skreddersydd sikkerhet, testing, inspeksjon og sertifiseringstjenester til våre kunder. Med en systematisk tilnærming leverer vi supporterende tjenester for å styrke kundenes kvalitetssikring i alle områder inklusiv R&D, råvareforsyning, produkt- og tjenesteleverandører, produksjon, transporttjenester, forbrukeradministrasjon, distribusjon og detaljhandelskanaler.

Intertek er industri ledende med mer enn 44,000 ansatte i over 1,000 lokasjoner i 100 land. Vi leverer Total Quality Assurance ekspertise 24 timer om dagen, 7 dager i uken, med vår markedsledende prosess og kundesentriske kultur. Om du er en bedrift lokalt eller globalt, kan vi hjelpe med å sikre at produktene møter kvalitet, helse, miljø, sikkerhet og sosiale ansvarlighets standarder for nesten ethvert marked rundt om i verden. Vi holder omfattende globale akkrediteringer, anerkjennelser, avtaler, og vår kunnskap om ekspertise i å overvinne regulatoriske, marked og forsyningskjedehinder er suveren.

Intertek kan forbedre dine konkurransefortrinn:

 • Med pålitelig testing og sertifisering for raskere godkjenning fra myndighetene
    
 • Gjennom rask og effektiv tilgang til nesten ethvert marked i verden
    
 • Med total kvalitetssikring over hele forsyningskjeden
    
 • Gjennom nyskapende lederskap i å møte sosial ansvarlighet standarder
    
 • Ved å redusere kostnadene og minimere helse-, sikkerhets- og sikkerhetsrisiko
    
 • Ved å bli et TRUSTED BRAND

 

Aktsomhetsvurdering / Transparency act for Norway