Myndighets- og Handelstjenester

Intertek’s regjerings- og handelstjenester hjelper med å sikre importen, og legge til rette for eksporten din. Våre tjenester støtter regjeringer for å implementere standarder i forbindelse med import og møter offentlige krav på en sikker måte og leverer dine produkter til kundene dine til rett tid.

Intertek hjelper statlige organisasjoner, tollvesenet og nasjonale standardorganisasjoner med å forbedre samsvaret av importen med sikkerhetsstandarder, beskytte importavgiftsinntekter og sikre den internasjonale forsyningskjeden.

Vår ekspertise og konformitetsvurderingsprogrammer sikrer at importerte varer oppfyller sikkerhet og de standarder som kreves. Interteks verdensomspennende nettverk av kontorer gjør så vi kan utføre inspeksjon, sertifisering og forsendelsesvurdering på en rask måte. Verifiseringstjenestene vi tilbyr gir den forsikringen du trenger for å kunne gjennomføre internasjonal handel.

Intertek ivaretar land som ønsker å beskytte sin økonomiske profil, beskytte sitt miljø og sine innbyggere, med å implementere og gjennomføre vurderinger av importerte varer. Intertek er en ledende leverandør innen testing, inspeksjon og sertifisering, akkreditert over hele verden av myndigheter, kommersielle organisasjoner, samarbeid, importører og eksportører for å legge til rette for handel.

Er du del av en statlig organisasjon?

Vi har erfaring med å jobbe med offentlig sektor på mange områder, inkludert energi, vann og transport.

Er du en eksportør eller importør til følgende land?

Vi er akkreditert til å utstede obligatoriske sertifikater for samsvar eller inspeksjoner som kreves for eksport og import til følgende land: Algerie, Bangladesh, Botswana, Kamerun, Ecuador, Etiopia, Gabon, Ghana, Irak, Elfenbenskysten, Kurdistan, Kuwait, Marokko, Mexico, Mosambik, Filippinene, Qatar, Russland, Saudi-Arabia, Tanzania, Uganda og De forente arabiske emirater.