Næringsmiddel, legemiddel og medisinskteknisk utstyr

Intertek tilbyr global støtte til nærings- og næringsmiddelindustrien, og hjelper forhandlere, produsenter, leverandører og merkevarer med å levere sikrere produkter til forbrukeren.

Innenfor mat og helse er sikkerheten viktig. Det er avgjørende for din suksess å samarbeide med en organisasjon som har et omdømme i verdensklasse for å levere kvalitet og verdi. Intertek er den partneren du kan stole på for å støtte dine behov, uansett hvor du er plassert i forsyningskjeden. Fra produsenter og distributører til forhandlere vil våre eksperter kunne samarbeide med deg for å få mest mulig ut av de mulighetene som foreligger. Vi sikrer samsvar med lovgivningen og leverer kundetilfredshet.

Vi kan hjelpe deg med å identifisere lovkrav og definere ytelseskriterier, enten du tilbyr nye og innovative matvarer eller helseprodukter til markedet eller forbedrer forsyningskjeden.

Fra konsept til forbruker tilbyr vi et komplett spekter av løsninger med kompetanse i testing, kliniske forsøk, inspeksjon, tredjeparts revisjoner, opplæring, vitenskapelig og regelmessig rådgivning og sertifisering.