Testing

Evaluering av hvordan deres produkter og tjenester møter kvalitet, sikkerhet, bærekraft, og framførelse.

Fra laboratorie testing til forskriftsmessig overholdelse og videre, fremme verdien og markedsførbarheten av deres produkter med testing og sertifiserings tjenester fra Intertek.

Markedet i dag er komplisert, globalisering har endret verden, åpning av nye markeder, kilder av forsyning, forskrifter og produkter. Vi kan hjelpe dere. Vårt felt og eget laboratorie testing tjenester gir dere de dataene dere trenger til å optimalisere produksjons prosessen og få produktet dere på markedet fortere og økonomisk. Intertek’s testing og sertifiserings tjenester støtter kvalitet, fremføring, forskrifter, overholdelse, sikkerhet, referansemåling, evaluering, validering, analyser og andre krav for produkter, deler, råmateriale, steder og fasiliteter.

Med over 130 års erfaring, er våre eksperter og globale ressurser klare til å møte deres testing, tidslinje og produkt behov. Ettersom forskrifter og teknologi endres eller skapt, så kan vår kunnskap og industriekspertise sikre at deres produkter og virksomhet er forberedt til å møte krav i endring. Vi vil hjelpe dere med å bringe produkter til markedet hurtig, ansvarlig og økonomisk for å sørge for at deres virksomhet fortsetter å ekspandere.

Laboratorium i Norge:

Intertek West Lab AS

Akkreditert etter NS-EN ISO/IEC 17025.

Akkrediteringsomfang:

Testing: TEST-019

Kalibrering: CAL-003

 

Skjema og relevant informasjon ved bestilling av analyse.