Transport

Intertek tilbyr transportindustrien en trygghet om at deres produkter og tjenester oppfyller de nødvendige sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

Det er mange forhold som spiller inn for å oppnå en vellykket drift av transportsystemer. Dette inkluderer lokal og internasjonal lovgivning som skal sikre høye sikkerhetsstandarder, logistikk og effektivitet. Bygg og vedlikehold av transportmidler – som fly, tog, biler og skip – utgjør også store utfordringer, da sikkerhet og pålitelighet er avgjørende. Strenge bransjeforskrifter styrer ikke bare produksjonen av komponenter og deler fra motorer, interiør, eksteriør og alt i mellom, men også inspeksjon og vedlikehold.

Tjenestene Intertek leverer til transportbransjen dekker alle aspekter av våre kunders behov fra rådgivning, revisjon, sertifisering og inspeksjon til outsourcing, kvalitetssikring, testing, trening med mer.

Vårt globale nettverk av kontorer, laboratorier og personell gjør det mulig for oss å gi lokal og internasjonal kunnskap samtidig som din bedrift forsikres om at sikkerhet, miljø og kvalitetsstandarder overholdes.