Kjemikalier

Intertek støtter kjemisk industri med et mangfoldig utvalg av tjenester, fra kjemisk testing og rådgivning til inspeksjon.

Når kjemikalier brukes i nesten alle produkter og fasetter i vårt daglige liv, er det viktig å sikre at de produseres effektivt og i samsvar med regelverket. Mulig helsefare må identifiseres og vurderes i hvert trinn i den globale forsyningskjeden. Med nye utfordringer i flere ledd av virksomheten din, fra komplisert produksjon til nye krav fra regjeringen, kan Intertek sikre at du raskt og ansvarlig når ut til markedet.

For alle faser av dine kjemikalske produkters livssyklus har vårt globale nettverk av forskere, inspektører, revisorer, ingeniører og forskriftseksperter kompetanse og erfaring til å hjelpe deg og din organisasjon til å overholde regelverk og sikkerhetskrav. Vi administrerer risikoen, opprettholder produktintegriteten, og møter bærekraftige og miljømessige mål. Vi hjelper deg med å teste og analysere alle kjemiske produkter, uansett hvor komplekse.

Kjemisk produksjon kan i seg selv også bli komplisert med dyre infrastrukturer og spesialutstyr. Intertek’s korrosjons- og AIM eksperter tilbyr testing og rådgivning om livsforvaltning av kjemiske produksjonsanlegg og på vitalt utstyr plassert på utsatte og farlige steder for å redusere risikoen for material- og ressurssvikt og støtte den generelle sikkerheten til operasjonen.